Flexi zaalmedewerker Leuven brasserie restaurant m/v/x

Functieomschrijving zaalmedewerker

Voor onze brasserie restaurant ’t Oud Gasthuys te Leuven zijn we op zoek naar een fijne zaalmedewerker die ons team kan versterken. We zijn een beetje Trop Belge, met Belgische klassiekers, kazen, wijnen en bieren in een ongedwongen sfeer.

’t Oud Gasthuys is gehuisvest in een monument op uniek historisch binnenplein centrum Leuven en staat voor topkwaliteit met dagverse producten, het smaakt lekker van bij ons.

Ben je het zonnetje in huis dat veel fooien krijgt?

We ontvangen de klant persoonlijk en zorgen samen voor een leuke ervaring.

We zoeken ervaren mensen, die weten hoe en wanneer te bedienen zonder verdere aansturing. Je leest de zaal zodat tijdig alles wordt afgeruimd en opgediend, en de service zalig verloopt.

Profiel

We zijn op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel

  • Je ontvangt onze gasten en draagt zorg voor een gastvrije sfeer
  • Je organiseert de bar of de zaal
  • Je werkt mee tijdens de dienst, voorbereiding en sluit van de zaal

Profiel

  • Dynamisch en snel
  • Goed voorkomen, heel communicatief en empatisch
  • Collegiaal en steeds stipt
  • Je kent de werking van de zaal op restaurant niveau door en door
  • Je bent een voorbeeld voor de anderen en helpt hen ook graag

Jobgerelateerde competenties

  • Alles van de zaal voorbereiden en schoonmaken waar nodig voor een service
  • Planning en reservaties raadplegen en tafels indekken
  • De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden
  • De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie
  • De bestelling opnemen via tablet
  • Dranken en gerechten opdienen in de zaal
  • De tafels afruimen
  • Communicatie met de keuken en doorgeven volgende gang

Persoonsgebonden competenties

  • Flexibel, de klant komt altijd eerst en is soms onvoorspelbaar
  • Zelfstandig, geen maître nodig
  • Initiatief, je ziet werk en leest de zaal
  • Samenwerken

Jobgerelateerde competenties

  • De wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de bestelling opnemen
  • De betaling voor de consumpties innen
  • De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden
  • Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten, …)
  • De tafels afruimen
  • De zaal van het restaurant schoonmaken
  • Glazen en couverts onderhouden (met stoom, met azijn, …)
  • Het vaatwerk opbergen
  • Gerechten opdienen in de zaal
  • Warme of koude dranken bereiden
  • De barservice op zich nemen
  • De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie
  • De bestelling opnemen
  • De mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeuken
  • De tafels klaarmaken voor de dienst
  • Persoonsgebonden competenties
  • Assertiviteit
  • Zorgvuldigheid
  • Communiceren
  • Flexibiliteit
  • Resultaatgerichtheid
  • Samenwerken
  • Creativiteit
  • Stressbestendigheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Betrouwbaarheid

Aanbod

Over het aantal uren en werkschema kan gesproken worden.

Het leukste team om in te werken, je kan dit zien.

Loon naar werk met alle wettelijke premies en extra’s. En niet te vergeten, de stevige fooien.

De kans om je verder te ontwikkelen

Plaats tewerkstelling
t Oud Gasthuys
BRUSSELSESTRAAT 63 B 3000 LEUVEN

Stel je kandidaat: