Reserveren

FEESTWEEKEND

Uitzonderlijk open maandag 22/7 ‘s avonds.

GEHELE WEEKEND STELLA € 2,5 & BURGER € 6

BURN FESTIVAL ZATERDAG 20/7

Vanaf 17:00 festival bar & burgers
Middag à la carte zomerse kaart

NATIONALE FEESTDAG ZONDAG 21/7

Wegens ongeval kok kunnen we niet de Ofyr barbecue doen. De normale kaart wordt geserveerd.

Openingsuren zomer

Avond van woensdag tot zondag
Ook zaterdagmiddag open

Groepen

Voor groepen vanaf 8 personen gelieve het contactformulier helemaal onderaan in te vullen voor een offerte. We komen dan snel bij je terug.

Online reserveren

Dank je wel om online te willen reserveren en niet via telefoon. Je kan natuurlijk niet reserveren als we volzet zijn, enkel de beschikbare uren waarop je kan reserveren worden getoond. Een datum die rood is ingekleurd, betekent dat we helemaal volzet zijn. Een doorstreepte datum betekent dat we die dag niet open zijn.

Voor wie laat reserveert zal na reservatie nog een bevestiging krijgen. Als dit last minute is, hebben we niet meer de tijd om te reageren. Bel dan even of kom gewoon langs (met een beetje geluk hebben we nog een plaats).

Groepen, Events & Teambuilding

Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij iedere maand een 3 gangenmenu aan met steeds een keuze vlees, vis of vegetarisch. Bij groepen weten we graag op voorhand de keuzes om de keuken te helpen en vragen we steeds een voorschot om de reservatie definitief te maken van 50 % en minimaal € 25 pp. Het aantal personen kan nog gewijzigd worden tot 2 dagen op voorhand, nadien is annuleren niet meer mogelijk.

Klik hier als je de menu voor groepen wil bekijken.

Feesten

Huwelijk, verjaardag, lentefeest of communie, baby borrel,…

Brasserie ‘t Oud Gasthuys is gelegen op een unieke (rust)plek, een historisch binnenplein van ‘t Oud Gasthuys met pharmacie en kapel. De pharmacie is het gebouw van de brasserie. We hebben een zeer ruim en mooi terras vooraan (100 zitplaatsen en meer). Achteraan zijn er 2 private terrassen (24 zitten, 40 staand elk), met binnen meer dan 90 zitplaatsen. We bieden ook de 18de eeuwse zaal privé aan tot 28 personen aan (teambuilding, dinerspel, moordspel, executive meeting,…)

Als u uw familiefeest, huwelijksreceptie of -feest, evenement of groepsactiviteit wil organiseren, bekijk ook eerst onze pagina voor groepen en gelieve het contactformulier in te vullen zodat we uw verwachtingen kunnen vertalen naar een geslaagd feest of receptie.

Hoe werkt het voor groepen?

Vul het formulier hieronder in zodat we zo snel mogelijk de gewenste datum kunnen reserveren. Dit is voorlopig en vrijblijvend, maar handig want zo krijg je de tijd om even alles te bekijken en bespreken.

We maken steeds een offerte zodat je precies weet hoe en wat. Na bevestiging vragen we een voorschot van 50% op basis van de offerte, bij betaling wordt de reservatie definitief. Het saldo wordt betaald op de dag zelf. We kunnen werken met facturen, betaling per factuur enkel na goedkeuring.

Om de keuken te helpen weten we bij graag de keuzes op voorhand. Het aantal personen kan nog tot 1 dag op voorhand gewijzigd worden.

Wij helpen je graag
Nog vragen of een verzoek?