Reserveren

Tafel

Dank je wel om online te willen reserveren en niet via telefoon. Je kan natuurlijk niet reserveren als we volzet zijn. Voor wie laat reserveert kan na reservatie wachten op bevestiging. Als je denkt dat het gaat om een vergissing, kan u ons hier contacteren.

Vier vader op 11/6 lunch

Op 11/6 vieren we vader met ons speciaal menu op de Ofyr barbecue. Voor dit menu hebben we tevens een mooie selectie van wijnen, en we starten goed een Aperol Spritz of cava.

Mocht je met een grotere groep komen vanaf 8 personen, kijk ook even naar de formules voor groepen.

Groepen

Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij iedere maand een 3 gangenmenu aan met steeds een keuze vlees, vis of vegetarisch. De prijs voor het volledige menu € 45, voor aangepaste Belgische wijnen zonder aperitief € 14, dranken forfait van bubbels tot koffie € 25, voor BOB € 20.
enkel hoofdgerecht met voorgerecht of dessert € 39.
Naast een klassiek menu kunnen we ook het tapasmenu en barbecue aanraden.

Reservaties zijn steeds voorlopig tot een voorschot van 40% van de offerte wordt betaald.

Klik hier als je de menu voor groepen wil bekijken.

Recepties, feesten en events

Brasserie ’t Oud Gasthuys is werkelijk gelegen op een unieke (rust)plek, een historisch binnenplein van ’t Oud Gasthuys met pharmacie en kapel. De pharmacie is het gebouw van de brasserie. We hebben een zeer ruim en mooi terras vooraan (100 zitplaatsen en meer). Achteraan zijn er 2 private terrassen (20 zitten, 40 staand elk).

Binnen heb je het restaurant zelf met vooraan 20 zitplaatsen, achter de bar 16 zitplaatsen, de kloostergang 28, de 18de eeuwse zaal 28 pers. Meer capaciteit kan voorzien worden.

Als u uw familiefeest, huwelijksreceptie of -feest, evenement of groepsactiviteit wil organiseren, bekijk ook eerst onze pagina voor groepen en gelieve het contactformulier in te vullen zodat we uw verwachtingen kunnen vertalen naar een geslaagd feest of receptie.

We maken steeds een offerte zodat je precies weet hoe en wat. Na bevestiging vragen we een voorschot van 40% van de offerte, bij betaling wordt de reservatie definitief. Het saldo wordt betaald op de dag zelf.

Nog vragen of een verzoek? Wij helpen je graag