Groepen

Please click here for the EN version of this page

Voor groepen vanaf 8 personen stellen wij graag het groepsmenu of tapasmenu voor. Voor groepen vanaf 16 personen kunnen we ook een broodjes of een lekkere barbecue organiseren met buffet. Bij iedere groep raden we aan het drankenforfait te nemen. Bij een receptie vooraf wordt meestal per fles gerekend.

Broodjesbuffet

Voor groepen vanaf 16 personen kunnen wij een broodjesmaaltijd voorzien: 2 broodjes per persoon en 6 soorten om uit te kiezen met extra salades, met 2 drankjes erbij (bieren, frisdranken, koffie en thee) € 20 pp. Dit kan ook buiten geserveerd worden als het weer het toelaat.

Groepsmenu

2 gangen € 39
voorgerecht + hoofdgerecht
hoofdgerecht + dessert

3 gangen: € 45

MENU MAART

VOORGERECHT

  • Ravioli Zalm Dille witte portsaus
  • Ravioli zuiderse groenten pittige tomatensaus (veggie)
  • Vitello Tonnato met kappertjes, waterkers en zwarte pepers
  • Duo ambachtelijke kaaskroketten (veggie) of kaas + garnaal met salade en citroen
  • Grote apéro plank voor de gehele groep (ook veggie versie)
    Alle gerechten worden geserveerd met brood en echte boter

HOOFDGERECHT

  • Stoverij, witloofsalade huisgemaakte frietjes en mayonaise
  • Koninginnenhapje met cresson, frietjes en huisgemaakte mayonaise (ook veggie mogelijk)
  • Vis van de dag, normaal makreel met kruidenkaas puree, salsa van rood en groen
  • Thaise curry kokos met rijst (veggie)

DESSERT

  • Apple Crumble vanille ijs
  • Chocolade mousse met gezouten caramel
  • Tiramisu met peer
  • Sorbet met vers fruit (lactose)
  • Bord met 4 Belgische kazen + € 6, ideaal met glas Belgische appel ijswijn Mr. Apple + € 8

MENU APRIL

VOORGERECHT

  • Caesar salade met kip en ansjovis
  • Asperges à la flamande / op vlaamse wijze (veggie)
  • Ravioli ricotta champignons (veggie)
  • Grote apéro plank voor de gehele groep (ook veggie versie)

HOOFDGERECHT

  • Steak bearnaise met salade en frietjes
  • Brandade van witte vis met lentestoemp en garnalen
  • Scampi diabolique tagliatelle
  • Spicy Noodle Wok (veggie) (veel smaak, niet te pikant)

DESSERT

  • Panna Cotta coulis rood fruit
  • Rabarber crumble met vanille ijs
  • Tiramisu
  • Sorbet met vers fruit (lactose)
  • Bord met 4 Belgische kazen + € 6, ideaal met glas Belgische appel ijswijn Mr. Apple + € 8

MENU MEI

VOORGERECHT

  • Pastasalade met gegrilde halloumi en asperges (veggie)
  • Ravioli tartufata truffel (2)
  • Zalm gravlax
  • Grote apéro plank voor de gehele groep (ook veggie versie)

HOOFDGERECHT

  • Gemarineerde ribben met barbecue dip
  • Pastasalade curry met makreel en asperges
  • Chili sin carne en quesadilla met witte kool (veggie)
  • Burger Royaal met frietjes en salade (ook in veggie)

DESSERT

  • Panna Cotta coulis vers fruit
  • Coupe vanille, krieken en slagroom
  • Tiramisu
  • Sorbet met vers fruit (lactose vrij)
  • Bord met 4 Belgische kazen + € 6, ideaal met glas Belgische appel ijswijn Mr. Apple + € 8

TAPAS MENU € 45

De grote apéro plank:
gezouten vleeswaren en kazen, 6 mini kroketjes, 4 mini loempia’s met brood en hoeveboter.
Veggie: 6 kazen, 6 mini kroketjes, 4 mini loempia’s met brood en hoeveboter.

2 tapas per persoon voor de gehele tafel, maximaal 6 keuzes
Bijvoorbeeld, een tafel van 20 personen krijgt 40 tapas geserveerd, telkens in portie voor 2 personen.
De tapas worden geserveerd met brood en verse frietjes/kruidige aardappelwedges.

2 tapas om te delen per persoon

voor de gehele tafel, maximaal 6 keuzes
Bijvoorbeeld, een tafel van 20 personen krijgt 40 tapas geserveerd, telkens in portie voor 2 personen.
De tapas worden geserveerd met brood en kruidige aardappelwedges

  • Keuzes (vanaf 1 maart)
  • Polpettes met tomaat-basilicumsaus (6 stuks)
  • Boulet met Luikse saus (2 stuks)
  • 2 Ambachtelijke kaaskroket(en van gerijpte kaas met salade (veggie)
  • 2 Ambachtelijke Garnaalkroketten 42% garnalen met salade en citroen
  • Thaise loempia/nem (2), sesam saus Mini loempia’s met groenten en zoetzure dip (veggie)
  • Knapperige taco’s (2) pulled porc, pikante tomatensaus, guacamole, zure room
  • Boulets à la Liégeoise (2)
  • Scampi look
  • Scampi diabolique
  • Huisgemaakte mini hamburgers Black Angus (2)
  • Huisgemaakte mini hamburgers veggie (2) V
  • Klassieke Carpaccio
  • Ambachtelijke kaaskroketten met sla en brood (2) V
  • Ambachtelijke 42% garnaalkroketten met sla en brood (2)
  • Ravioli zalm dille met witte portsaus (2)
  • Ravioli zuiderse groenten tomaat basilicum (2) V
  • Ravioli ricotta champignon witte portsaus (2) V
  • Nacho’s met echte cheddar,jalapeños, guacamole en zure room

Dessert

Chocolademousse caramel

Crème brûlée

Pavlova meringue rood fruit

Bordje met 4 Belgische kazen + € 6, ideaal met glas Belgische appel ijswijn Mr. Apple € 8

Barbecue vanaf € 36 pp

Barbecue voor groepen vanaf 16 personen

  • Voor bedrijven
  • Voor speciale gelegenheden: huwelijk, huwelijksverjaardag, communie, familiefeest, verjaardag,…

Iedere barbecue komt met gepofte aardappelen met kruidenboter of aardappelsalade, pasta pesto, broodjes, zomerse salades.

Koude sauzen: mayonnaise, barbecue en tartaar

Dit is de basis van iedere barbecue, we stellen drie formules voor:

  • vlees € 36 pp: brochette, steak, saucisse de campagne
  • mix vlees en vis € 42 pp: steak, scampi’s, zalm op vel
  • veggie € 36 pp: groenten brochettes, burgers, gebakken groentjes (naargelang seizoen asperges, aubergine, zoete peper, ajuin, champignons,…)

Barbecue extra’s

Voor een lang aperitief of receptie: mini-brochettes, bruschettas, tomatensalsa, kippenboutjes, scampi’s in de look = € 16 pp

Warme sauzen zoals béarnaise, archiduc, peperroom, witte porto, yuzu boter = € 4 pp

Barbecue exclusief op maat

Met onze Ofyr barbecues kunnen wij u ook show cooking bieden met onze chef, een spektakel voor de ogen en buikje rond.

Verse gehele sardines, mosselen, kabeljauw, kreeft: vraag naar onze dagverse prijzen

Côte à l’os black angus, ribeye, filet pur: vraag naar de mogelijkheden

Desserts op de Ofyr zoals pannenkoekjes, gekarameliseerde ananas,…

DRANKEN FORFAIT

  • Forfait voor cava, selectie wijnen, levend water tot en met koffie: € 25
  • Forfait zonder cava: € 20
  • Forfait zonder alcohol, wel met mocktail € 20
  • Forfait zonder alcohol: € 15

RECEPTIES OF LANGE APERITIEF

  • Hummus met naanbrood, per schotel € 7 (veggie)
  • Nacho’s met gesmolten echte cheddar, jalapeños, guacamole en zure room
    Per schotel € 12 of extra groot € 22
  • Bruschetta met look en tomatensalsa: € 12 per 6
  • Mini loempia met dip: € 6 per 6
  • Grote apéro plank € 28

WAT WE GRAAG WETEN BIJ GROEPEN

Bij iedere reservatie weten we graag enkele dagen op voorh

  • wat de keuze van elk is per gang, iedereen moet niet hetzelfde nemen
  • geef ook keuzes door zoals saus (indien van toepassing) of bakwijze
  • hoeveel vegetariërs
  • opmerkingen inzake intoleranties
  • planning als de tijd beperkt is, te beginnen met uur van aankomst
  • tafelschikking
  • binnen of buiten, apart terras,…
  • is de keuze een drankenforfait of op één rekening
  • of u een factuur wenst en dus geen BTW-ticket wat we standaard geven

Archief

MENU NOVEMBER € 45

Als voorgerecht

Duo kroketten 42% garnaal en/of kaas

Scampis diabolique

Ravioli gevogelte met truffelsaus

Ravioli eekhoorntjesbrood met truffelsaus

of te nemen door iedereen een grote apéro plank per twee

6 gezouten vleeswaren en kazen, 6 mini kroketjes, 4 polpettes met brood en hoeveboter.
Veggie: 6 kazen, 6 mini kroketjes, 4 mini loempia’s met brood en hoeveboter.

Hoofdgerecht

Stoverij, witloof salade*

Steak van de dag*

Vis van dag*

Salade geitenkaas, honing en nootjes, met of zonder spek (veggie)

*Geserveerd met frietjes, wedges, kroketten of groenten puree

Dessert

Panna cotta met coulis van rood fruit

Crème brûlée

Pavlova meringue rood fruit

Bordje met 4 Belgische kazen + € 5, ideaal met glas Belgische appel ijswijn Mr. Apple € 8

Voorgerecht

  • Duo ambachtelijke kaaskroketten of mix kaas- en garnaalkroket met brood, salade en citroen
  • Ravioli Zalm Dille witte portsaus
  • Ravioli eekhoorntjesbrood met truffelsaus (veggie)
  • Zalm gravlax

Hoofdgerecht

  • Koninginnenhapje met cresson, frietjes en huisgemaakte mayonaise, ook veggie
  • Boeuf du bois, 1ste keus steak met champignons, jagersaus en frietjes
  • Vis van dag met groentjes en puree
  • Salade geitenkaas, honing en nootjes, met of zonder spek (veggie)

Dessert

  • Chocolademousse caramel
  • Crème brûlée
  • Sorbet met vers fruit (lactose)
  • Bord met 4 Belgische kazen + € 6, ideaal met glas Belgische appel ijswijn Mr. Apple + € 8

MENU FEBRUARI

VOORGERECHT

  • Ravioli ricotta champignon truffelsaus (veggie)
  • Klassieke carpaccio met parmezaan, pijnboompitjes en rucola
  • Duo ambachtelijke kaaskroketten of mix kaas- en garnaalkroket met brood, salade en citroen
  • Grote apéro plank voor de gehele groep (ook veggie versie)

HOOFDGERECHT

  • Varkenshaasje met jagersaus, champignons en kroketten
  • Koninginnenhapje met cresson, frietjes en mayonaise (ook veggie mogelijk)
  • Vis van de dag met tartaarpuree
  • Pasta rollade met gerookte aubergine (veggie)

DESSERT

  • Clafoutis kersen
  • Crème brûlée
  • Panna cotta van appelsien met chocolade crumble
  • Sorbet met vers fruit (lactose)
  • Bord met 4 Belgische kazen + € 6, ideaal met glas Belgische appel ijswijn Mr. Apple + € 8