Onze kaart

Menu september

VOORGERECHT

    • Paprikasoep met croutons (veggie)
    • Verse gevulde vijgen met geitenkaas, honing en spek
    • Carpaccio van gerookte zalm en bietjes
    • Ravioli parmezaan roomsaus (veggie)

HOOFDGERECHT

    • Steak (Blanc Bleu Belge 1ste keus 220 gr) + frietjes
      + daslook boter of peperroom of champignon  € 4
    • Bourgondisch stoofpotje met veel groenten + patatjes

    • Vis van de dag met bloemkoolpuree en curry dressing

    • Pasta Pesto met burrata (veggie)

HUISBEREIDE DESSERTS

  • Pavlova met vanille room, meringue en rood fruit
  • Romige rijstpap met witte chocolade en frambroosjes
  • Sorbet met vers zomers fruit
  • Coupe Dame Blanche of Brésilienne of met vers fruit
  • Bord met Belgische kazen + € 6, ideaal met glas Belgische appel ijswijn of kersenwijn + € 8

2 gangen voorgerecht € 34, met hoofdgerecht € 39
3 gangen € 45

Enkel 's avonds of voor groepen

Bouts op je Bord!

Voorgerecht

  • Witte en zwarte pens met compote en zuurdesembrood
  • Verse gevulde vijgen met geitenkaas, honing en spek uit de oven (zonder spek veggie)
  • Bouts pasteitjes (vlees, vis of kip)
  • Compote van pruimen, gember, rozemarijn en geitenkaas V

Hoofdgerecht

  • Ajuinstoemp met onze Bouts-worsten
volgens Middeleeuws recept en gemaakt door OX Slagerij
  • Bourgondisch stoofpotje met veel groenten en krielpatatjes
  • Witte en/of zwarte pens met ajuinstoemp of zuurdesembrood en compote
  • Ajuinstoemp met krokante en gemarineerde tofoe met kruiden uit de Middeleeuwen V

Dessert

  • Middeleeuws hartig kaastaartje
  • Crumble van herfstfruit
  • Bourgondische kaasschotel + € 6

Het Bouts menu is beschikbaar vanaf vrijdag 22 september enkel 's avonds of voor groepen