Onze kaart
Menu september
VOORGERECHT
-
- Paprikasoep met croutons (veggie)
- Verse gevulde vijgen met geitenkaas, honing en spek
- Carpaccio van gerookte zalm en bietjes
- Ravioli parmezaan roomsaus (veggie)
HOOFDGERECHT
-
- Steak (Blanc Bleu Belge 1ste keus 220 gr) + frietjes
+ daslook boter of peperroom of champignon € 4 -
Bourgondisch stoofpotje met veel groenten + patatjes
-
Vis van de dag met bloemkoolpuree en curry dressing
-
Pasta Pesto met burrata (veggie)
- Steak (Blanc Bleu Belge 1ste keus 220 gr) + frietjes
HUISBEREIDE DESSERTS
- Pavlova met vanille room, meringue en rood fruit
- Romige rijstpap met witte chocolade en frambroosjes
- Sorbet met vers zomers fruit
- Coupe Dame Blanche of Brésilienne of met vers fruit
- Bord met Belgische kazen + € 6, ideaal met glas Belgische appel ijswijn of kersenwijn + € 8
2 gangen voorgerecht € 34, met hoofdgerecht € 39
3 gangen € 45
Enkel 's avonds of voor groepen
Bouts op je Bord!
Voorgerecht
- Witte en zwarte pens met compote en zuurdesembrood
- Verse gevulde vijgen met geitenkaas, honing en spek uit de oven (zonder spek veggie)
- Bouts pasteitjes (vlees, vis of kip)
- Compote van pruimen, gember, rozemarijn en geitenkaas V
Hoofdgerecht
- Ajuinstoemp met onze Bouts-worsten volgens Middeleeuws recept en gemaakt door OX Slagerij
- Bourgondisch stoofpotje met veel groenten en krielpatatjes
- Witte en/of zwarte pens met ajuinstoemp of zuurdesembrood en compote
- Ajuinstoemp met krokante en gemarineerde tofoe met kruiden uit de Middeleeuwen V
Dessert
- Middeleeuws hartig kaastaartje
- Crumble van herfstfruit
- Bourgondische kaasschotel + € 6
Het Bouts menu is beschikbaar vanaf vrijdag 22 september enkel 's avonds of voor groepen