Onze kaart - menu

Voorgerecht

  • Garnaalcocktail
  • Ravioli
    met sausje
  • Carpaccio van tomaat
    met burrata
  • Grote apéro plank voor de gehele groep
    4 Belgische kazen, fijne vleeswaren, warm mix mini kroketten en mini loempia’s met hun dip
    met 6 Belgische kazen, met veggie mix kroketten en mini loempia’s met hun dip

Wordt geserveerd met brood en echte boter

HOOFDGERECHT

  • Steak (Blanc Bleu Belge 1ste keus 220 gr) natuur met salade en verse frietjes
    + boter van pas geplukte daslook
    + Peperroomsaus 4,0 €
    + Archiduc champignonroomsaus  4,0 €
  • Vlaamse stoverij met verse frietjes en salade
  • Angus Burger van ’t Huys, ook in veggie
    met verse frietjes
  • Vis van de dag met spinaziepuree en vers gemaakte tartaar
  • Ouderwets koninginnenhapje, maar dan veggie met frietjes

2 gangen: hoofdgerecht met voorgerecht € 39 of dessert € 34)

3 gangen € 45

DESSERTS

Huisgemaakt dus op is op

  • Panna Cotta coulis vers fruit
  • Coupe aardbeien, vanille en slagroom
  • Crème Brûlée
  • Sorbet met vers fruit
  • Bord met Belgische kazen + € 6, ideaal met glas Belgische appel ijswijn of kersenwijn + € 8

DRANKEN

  • Aangepaste Belgische wijnen € 16
  • Selectie cuvée van Belgische wijnen € 34
    Wijndomein Hoenshof Borgloon, ook om mee te nemen
  • Drankenforfait cava, selectie wijnen, levend water tot en met koffie of thee: € 25, Bob € 20
  • Drankenforfait met selectie cuvée + € 18

Wijnen per glas

Ontdek de Belgische wijnen en onze favorieten per glas