Flexi (hulp)kok Leuven brasserie restaurant m/v/x

Flexi-job kok of hulpkok bij brasserie ’t Oud Gasthuys te Leuven

Voor onze brasserie restaurant ’t Oud Gasthuys te Leuven zijn we op zoek naar fijne kok die ons team kan versterken. We zijn een beetje Trop Belge, met Belgische klassiekers, kazen, wijnen en bieren in een ongedwongen sfeer.

’t Oud Gasthuys is gehuisvest in een monument op uniek historisch binnenplein centrum Leuven en staat voor topkwaliteit met dagverse producten, het smaakt lekker van bij ons.

We zijn op zoek naar een ervaren kok om het bestaande team te versterken. Werkschema te bespreken, de avonden en/of middagen.

Wat we van je verwachten:

  • Onder leiding van een verantwoordelijke versterk je het bestaande team
  • Je bereidt de gerechten en treft hiervoor de nodige voorbereidingen
  • Je bewaakt de voedselveiligheid, de hygiëne en algemene veiligheid in de keuken
  • Je verzorgt de voorraad en rapporteert bij afwijkingen
  • Samen met je collega’s zorg je voor een nette keuken en propere apparatuur
  • Je kent en werkt volgens HACCP-voorschriften

Profiel

  • passie voor koken en streven naar perfectie
  • voldoende werkervaring en opleiding
  • Nederlands of Engelstalig, duidelijke communicatie
  • stressbestendig en steeds positief en aardig naar collega’s
  • stipt en oog voor detail en afwerking
  • leuke teamplayer waar keuken en zaal één team vormen met als doel de klant te verwennen

Competenties

  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Vlees, vis, groenten, … koken of opwarmen
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen (kok)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
  • Bereidingen opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, …
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, …)
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
  • Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, …)
  • De goederen ontvangen en controleren
  • De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren (kok)
  • Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, …)
  • Bestellingen voorbereiden en stock beheren (kok)
  • Helpen bij het uitwerken van menu’s (kok)
  • Recepten creëren of verbeteren (samenstelling, nieuwe smaken, …) (kok)

Persoonsgebonden competenties

  • Klantgericht, de klant heeft gelijk en we lossen het op met de glimlach
  • Zelfstandig en betrouwbaar
  • Stressbestendig en resultaatgericht
  • Nauwgezet en zorgvuldig
  • Oog voor detail en compositie
  • Bescheiden, samen als team zetten we een prestatie neer
  • Steeds op tijd
  • Goede positieve communicatie

Aanbod

  • Het leukste team om in te werken waar tijd wordt genomen samen na de shift.
  • Loon naar werk met alle wettelijke premies en extra’s
  • We zorgen voor een enthousiast team met een uitstekende werksfeer
  • De kans om je verder te ontwikkelen

Plaats tewerkstelling: Brusselsestraat 63B te 3000 Leuven

Stel je kandidaat:

[hubspot portal=”1071854″ id=”42a20b63-df02-4f3d-ae56-772b3a6fb954″ type=”form”]