Groepsmenu

Graag weten we de keuze voor elke gang 4 dagen op voorhand. Aantal personen kan gewijzigd worden tot 2 dagen op voorhand, nadien is annuleren niet meer mogelijk. Een groepsmenu wordt meestal gecombineerd met een drankenforfait.

Prijzen groepsmenu:

  • Hoofdgerecht + dessert € 36
  • Voorgerecht + hoofdgerecht € 42
  • Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert € 48
  • Menu kinderen 3 gangen tot 12 jaar € 30

GROEPSMENU HERFST

Vanaf 9 december serveren we de feestmenu en vanaf 14 januari 2025 serveren we terug het groepsmenu winter 2025, zie hieronder.
Maximaal 4 keuzes per gang.

VOORGERECHT

Met brood

  • Duo van zalm
  • Buikspek met honing
  • Boudin/Pensen
  • Apero plank Belgische kazen – veggie
  • Apero plank charcuterie & wild paté vanaf 16/10
  • Bisque van Noordzeegarnalen met rouille en toast
  • Ambachtelijke ravioli eekhoorntjesbrood met truffelsaus – veggie
HOOFDGERECHT
  • Wildstoofpotje met herfstgroenten
  • Vlaamse stoverij everzwijn varkenswangetjes
  • Gehaktballen Luikse saus – Boulets à la Liégeoise met frieten
  • Vis op Vlaamse wijze met stoemp
  • Vlaamse
DESSERT
  • Crumble van seizoensfruit
  • Panna cotta volgens suggestie
  • Coupe vanille volgens suggestie

GROEPSMENU WINTER 2025

Vanaf 9 december serveren we de feestmenu.
Vanaf 14 januari 2025 serveren we terug het groepsmenu winter 2025 geldig tot 1/3/2025 (zie beneden)
Maximaal 4 keuzes per gang.

VOORGERECHT

Met brood

  • Apero plank Belgische kazen en fijne charcuterie – enkel voor gehele groep
    Voor wie graag veggie voorzien we extra kaas, gelieve tijdig door te geven
  • Duo gerookte zalm en handgemaakte kroket
  • St. Jacobsschelpen
  • Spitskoolsoep – ook veggie zonder ham
  • Boudin met compote
  • Ambachtelijke ravioli truffel champignons – veggie
HOOFDGERECHT
  • Steak friet
    • Entrecote + € 6
    • Extra saus archiduc, peperroom € 4,5
    • Extra verse Bearnaise € 5,5
  • Vlaamse stoverij varkenswangetjes
  • Bouletten van ‘t Huys met warme krieken (runds/kalf – halal)
  • Vlaamse stoverij van winterse groenten – veggie
  • Zalm op vel gebakken
  • Winterse salade geitenkaas- veggie
DESSERT
  • Crumble van seizoensfruit
  • Panna cotta volgens suggestie
  • Coupe vanille volgens suggestie