Graag weten we de keuze voor elke gang 4 dagen op voorhand. Aantal personen kan gewijzigd worden tot 2 dagen op voorhand, nadien is annuleren niet meer mogelijk. Een groepsmenu wordt meestal gecombineerd met een drankenforfait.
Prijzen groepsmenu:
- Hoofdgerecht + dessert € 36
- Voorgerecht + hoofdgerecht € 42
- Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert € 48
- Menu kinderen 3 gangen tot 12 jaar € 30
GROEPSMENU HERFST
Vanaf 9 december serveren we de feestmenu en vanaf 14 januari 2025 serveren we terug het groepsmenu winter 2025, zie hieronder.
Maximaal 4 keuzes per gang.
VOORGERECHT
Met brood
- Duo van zalm
- Buikspek met honing
- Boudin/Pensen
- Apero plank Belgische kazen – veggie
- Apero plank charcuterie & wild paté vanaf 16/10
- Bisque van Noordzeegarnalen met rouille en toast
- Ambachtelijke ravioli eekhoorntjesbrood met truffelsaus – veggie
HOOFDGERECHT
- Wildstoofpotje met herfstgroenten
- Vlaamse stoverij everzwijn varkenswangetjes
- Gehaktballen Luikse saus – Boulets à la Liégeoise met frieten
- Vis op Vlaamse wijze met stoemp
- Vlaamse
DESSERT
- Crumble van seizoensfruit
- Panna cotta volgens suggestie
- Coupe vanille volgens suggestie
GROEPSMENU WINTER 2025
Vanaf 9 december serveren we de feestmenu.
Vanaf 14 januari 2025 serveren we terug het groepsmenu winter 2025 geldig tot 1/3/2025 (zie beneden)
Maximaal 4 keuzes per gang.
VOORGERECHT
Met brood
- Apero plank Belgische kazen en fijne charcuterie – enkel voor gehele groep
Voor wie graag veggie voorzien we extra kaas, gelieve tijdig door te geven - Duo gerookte zalm en handgemaakte kroket
- St. Jacobsschelpen
- Spitskoolsoep – ook veggie zonder ham
- Boudin met compote
- Ambachtelijke ravioli truffel champignons – veggie
HOOFDGERECHT
- Steak friet
- Entrecote + € 6
- Extra saus archiduc, peperroom € 4,5
- Extra verse Bearnaise € 5,5
- Vlaamse stoverij varkenswangetjes
- Bouletten van ‘t Huys met warme krieken (runds/kalf – halal)
- Vlaamse stoverij van winterse groenten – veggie
- Zalm op vel gebakken
- Winterse salade geitenkaas- veggie
DESSERT
- Crumble van seizoensfruit
- Panna cotta volgens suggestie
- Coupe vanille volgens suggestie