Groepsmenu

Steeds beschikbaar en een aanrader, ook in het weekend, voor groepen vanaf 8 personen.

Graag weten we de keuze voor elke gang 4 dagen op voorhand. Aantal personen kan gewijzigd worden tot 2 dagen op voorhand, nadien is annuleren niet meer mogelijk. Een groepsmenu wordt meestal gecombineerd met een drankenforfait.

Prijzen groepsmenu:

  • Hoofdgerecht + dessert € 36
  • Voorgerecht + hoofdgerecht € 42
  • Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert € 48
  • Menu kinderen 3 gangen tot 12 jaar € 30

GROEPSMENU WINTER 2025

Maximaal 4 keuzes per gang

VOORGERECHT

Met brood

  • Plank Belgische kazen of fijne charcuterie
  • Duo van zalm
  • Duo kaaskroket Oud Brugge – veggie
  • Buikspek met honing en crumble
HOOFDGERECHT
  • Entrecote met verse frietjes + € 6
    • Archiduc of peperroom + € 4,5
  • Cheese Burger Angus van ‘t Huys
  • Vlaamse stoverij varkenswangetjes met kroketten
    (met St. Bernardus Abt 12)
  • Handgedraaide bouletten van ‘t Huys 3 st. met warme krieken en stoemp
    (100% runds/kalf – halal)
  • Vlaamse stoverij van winterse groenten en kroketten – veggie
  • Vis van de dag
  • Ambachtelijke ravioli truffel champignons – veggie
DESSERT
  • Crumble van seizoensfruit
  • Rijstpap grand-mère
  • Coupe vanille warme krieken

Kids menu € 30

Voorgerecht

  • Mini kroketjes (draadjesvlees + kaas) + dip ketchup
  • Soep van de dag

Hoofdgerecht
geserveerd met verse frietjes, salade, mayonaise en ketchup

  • Bouletten van ‘t Huys 2 st met tomatensaus + friet
  • Handgemaakte garnaalkroket of kaaskroket + friet
  • Vol-au-vent + friet
  • Steak + friet (+ € 6)

Als dessert een kinderijsje

Archief 2024

GROEPSMENU HERFST

Vanaf 9 december serveren we de feestmenu en vanaf 14 januari 2025 serveren we terug het groepsmenu winter 2025, zie hieronder.
Maximaal 4 keuzes per gang.

VOORGERECHT

Met brood

  • Duo van zalm
  • Buikspek met honing
  • Boudin/Pensen
  • Apero plank Belgische kazen – veggie
  • Apero plank charcuterie & wild paté vanaf 16/10
  • Bisque van Noordzeegarnalen met rouille en toast
  • Ambachtelijke ravioli eekhoorntjesbrood met truffelsaus – veggie
HOOFDGERECHT
  • Wildstoofpotje met herfstgroenten
  • Vlaamse stoverij everzwijn varkenswangetjes
  • Gehaktballen Luikse saus – Boulets à la Liégeoise met frieten
  • Vis op Vlaamse wijze met stoemp
DESSERT
  • Crumble van seizoensfruit
  • Panna cotta volgens suggestie
  • Coupe vanille volgens suggestie