Steeds beschikbaar en een aanrader, ook in het weekend, voor groepen vanaf 8 personen.
Graag weten we de keuze voor elke gang 4 dagen op voorhand. Aantal personen kan gewijzigd worden tot 2 dagen op voorhand, nadien is annuleren niet meer mogelijk. Een groepsmenu wordt meestal gecombineerd met een drankenforfait.
Prijzen groepsmenu:
- Hoofdgerecht + dessert € 36
- Voorgerecht + hoofdgerecht € 42
- Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert € 48
- Menu kinderen 3 gangen tot 12 jaar € 30
GROEPSMENU WINTER 2025
Maximaal 4 keuzes per gang
VOORGERECHT
Met brood
- Plank Belgische kazen of fijne charcuterie
- Duo van zalm
- Duo kaaskroket Oud Brugge – veggie
- Buikspek met honing en crumble
HOOFDGERECHT
- Entrecote met verse frietjes + € 6
- Archiduc of peperroom + € 4,5
- Cheese Burger Angus van ‘t Huys
- Vlaamse stoverij varkenswangetjes met kroketten
(met St. Bernardus Abt 12) - Handgedraaide bouletten van ‘t Huys 3 st. met warme krieken en stoemp
(100% runds/kalf – halal) - Vlaamse stoverij van winterse groenten en kroketten – veggie
- Vis van de dag
- Ambachtelijke ravioli truffel champignons – veggie
DESSERT
- Crumble van seizoensfruit
- Rijstpap grand-mère
- Coupe vanille warme krieken
Kids menu € 30
Voorgerecht
- Mini kroketjes (draadjesvlees + kaas) + dip ketchup
- Soep van de dag
Hoofdgerecht
geserveerd met verse frietjes, salade, mayonaise en ketchup
- Bouletten van ‘t Huys 2 st met tomatensaus + friet
- Handgemaakte garnaalkroket of kaaskroket + friet
- Vol-au-vent + friet
- Steak + friet (+ € 6)
Als dessert een kinderijsje
Archief 2024
GROEPSMENU HERFST
Vanaf 9 december serveren we de feestmenu en vanaf 14 januari 2025 serveren we terug het groepsmenu winter 2025, zie hieronder.
Maximaal 4 keuzes per gang.
VOORGERECHT
Met brood
- Duo van zalm
- Buikspek met honing
- Boudin/Pensen
- Apero plank Belgische kazen – veggie
- Apero plank charcuterie & wild paté vanaf 16/10
- Bisque van Noordzeegarnalen met rouille en toast
- Ambachtelijke ravioli eekhoorntjesbrood met truffelsaus – veggie
HOOFDGERECHT
- Wildstoofpotje met herfstgroenten
- Vlaamse stoverij everzwijn varkenswangetjes
- Gehaktballen Luikse saus – Boulets à la Liégeoise met frieten
- Vis op Vlaamse wijze met stoemp
DESSERT
- Crumble van seizoensfruit
- Panna cotta volgens suggestie
- Coupe vanille volgens suggestie