Voor maart het menu à la carte, daarnaast zijn er meerdere formules en menu voor groepen vanaf 8 personen.
Vanaf tweede week maart zijn we ook meer open:
diner van dinsdag tot zaterdag
lunch op vrijdag en zaterdag
Vanaf april nog meer en start de brasseriekaart.
3 gangen diner € 54, lunch € 48
Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
5 gangen diner € 68
+ amuse + bisque
Amuse bij het aperitief
Toast gerookte makreel met crème van gepeperde geitenkaas en spinazie salade
of toast handgesneden gerookte zalm met zure room
Bisque van Noordzeegarnalen met rouille, garnaaltjes en toast
Voorgerecht
- Duo handgemaakte zalmkroket en gerookte zalm
- Ravioli eekhoorntjesbrood 2 st truffel – veggie
Hoofdgerecht
- Kabeljauw op z’n Vlaams met kerstomaatjes en kruidenpuree
- Steak Extra Blanc Bleu Belge met lookboter en verse frietjes
+ peperroom of archiduc € 4
+ béarnaise + € 5 - Vlaamse stoverij varkenswangetjes van ’t Huys
- Vol-au vent grand-mère van verloren groenten – veggie
Dessert
- Chocomousse van ‘t Huys
- Panna cotta salted caramel
- Coupe Neuzekes, de echte van Geldhof
Selectie wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: € 24
Belgische bubbels, selectie wijnen en water bij voorgerecht en hoofdgerecht, koffie of thee: € 34
Nieuw! Selectie wijnen en bubbels ook beschikbaar voor BOB met natuurwijnen, zeker een aanrader
Alle prijzen inclusief BTW en bediening.