Menu

Groepsmenu 

Het menu voor groepen is steeds beschikbaar.  Ieder mag zijn keuze bij elke gang maken, we vragen 4 keuzes per gang maximaal en graag de keuzes doorgeven 4 dagen op voorhand.

VOORGERECHT
  • Bisque van Noordzeegarnalen
  • Ambachtelijke ravioli boschampignons truffel V
  • Salade gerookte eendenborst, appelsien en zoete aardappel
  • Tonijn tataki, gerookte zalm en vers gepelde garnalen + € 6
  • of voor de gehele groep:
    Degustatie Belgische kazen en fijne charcuterie
HOOFDGERECHT
  • Steak Friet
  • Entrecote Friet + € 6
    + archiduc of peperroom € 4,5
  • Vis van de dag met dille en groentenpuree
  • Salade Belgische geitenkaas spek (kan ook zonder spek)
  • Cannelloni van 't Huys - veggie
DESSERT
  • Clafoutis met krieken
  • Coupe vanille volgens suggestie
  • Sorbet

Hoofdgerecht + dessert € 36 pp

Voorgerecht + hoofdgerecht € 42 pp

3 Gangen € 48 pp


Nieuw menu bij start aspergeseizoen

Lentemenu & Asperges

 Het witte goud uit België mogen we zeker niet missen in al zijn rijkdom van smaken en gerechten. Onze klassiekers met asperges met goesting ge(s)maakt.

Na de paasvakantie, asperges enkel indien beschikbaar tot eind juni,  
vervolgens een zomer lang Summer Bar & BBQ
VOORGERECHT
  • Asperges op Vlaamse wijze (met eieren) V
  • Aspergesoep met zalmsnippers
  • Garnaal zalm cocktail
  • Knolselder Carpaccio met mayonaise van daslook V
  • of voor de gehele groep:
    Degustatie Belgische kazen en fijne charcuterie
HOOFDGERECHT
  • Entrecote friet + € 6
    + archiduc of peperroom € 4,5
  • Vis van de dag met asperges en gebakken patatjes
  • Pasta ricotta spinazie - veggie
  • Caesar Salad
DESSERT
  • Panna cotta espresso
  • Coupe neuzekes (Cuberdon, de echte)
  • Sorbet met vers fruit

Hoofdgerecht + dessert € 36 pp

Voorgerecht + hoofdgerecht € 42 pp

3 Gangen € 48 pp


Paasmenu

Enkel beschikbaar het weekend van Pasen of op verzoek

Garnalencocktail met gerookte zalm

Lamskroon met groentekrans en in ganzenvet gekonfijte aardappelen

Hilde's chocomousse met vanille ijs


Hoofdgerecht + dessert € 40 pp

Voorgerecht + hoofdgerecht € 46 pp

3 Gangen € 54 pp