Voor de levensgenieters, ze hebben ’t verdiend.
Zondag 11/6
Start 12:00
Menu
3 gangen € 48
2 gangen hoofdgerecht + dessert € 38
2 gangen voorgerecht + dessert € 40
Enkel hoofdgerecht € 30
Bruschetta met tomatensalsa bij het aperitief
Voorgerecht
Gelakt buikspek
of
Scampi’s
Hoofdgerecht
Steak Archiduc met gepofte aardappel
of
Zalm op het vel gebakken met spinaziepuree en verse tartaar
Dessert
Dame Blanche
of
Coupe verse aardbeien
of
Plankje 6 Belgische kazen + € 6
Dranken
Aperol Spritz of cava bij het aperitief
Voorgerecht: Bitter Sweet Symphony van wijndomein Hoenshof bij buikspek of Vert bij zalm
Hoofdgerecht: Steak met Zin, een galante primitivo uit Puglia of Zalm met Yarden Chardonnay uit de Golan hoogvlaktes
Bij de Belgische kazen: Apple ijswijn of peren ijswijn van wijndomein Hoenshof
Drankenforfait met aperitief, wijnen, bieren, fris, water en koffie + € 28 (voor BOB met mocktail € 20)
met degustief + € 8