Restodays

Van 10 tot 26 maart, van dinsdag tot zaterdag

Lunch/Middag van 12:00 tot 14:00

Diner/Avond vanaf 18:00, keuken gesloten om 22:00 zaterdag, in de week om 21:30

Lunch € 34

VOORGERECHT

  • Soep van de dag met brood en echte boter
  • Duo ambachtelijke kaaskroketten met salade

HOOFDGERECHT

  • Stoverij + verse frietjes met witloofsalade 
  • Mechelse koekoek filet arrabiata met gebakken patatjes
  • veggie: Ravioli zuiderse groenten tomaat basilicum

DESSERT

  • Apple Crumble met vanille ijs
  • Sorbet met vers fruit (lactose)

Diner € 39

VOORGERECHT

  • Ravioli Zalm Dille
  • Carpaccio klassiek ’t Oud Gasthuys met brood en echte boter
  • Duo ambachtelijke kaaskroketten (veggie) 

HOOFDGERECHT

  • Steak lookboter + verse frietjes*, 1ste keus Belgisch blauw wit
  • Koninginnenhapje, cresson en verse frietjes*
  • veggie/vegan: Ravioli zuiderse groenten tomaat basilicum

*gratis extra frietjes met mayonaise of tartaar

DESSERT

  • Apple Crumble met vanille ijs
  • Clafoutis krieken
  • Sorbet met vers fruit (lactose)
  • Bord met 4 Belgische kazen + € 6, ideaal met glas Belgische appel ijswijn Mr. Apple + € 8