Van 10 tot 26 maart, van dinsdag tot zaterdag
Lunch/Middag van 12:00 tot 14:00
Diner/Avond vanaf 18:00, keuken gesloten om 22:00 zaterdag, in de week om 21:30
Lunch € 34
VOORGERECHT
- Soep van de dag met brood en echte boter
- Duo ambachtelijke kaaskroketten met salade
HOOFDGERECHT
- Stoverij + verse frietjes met witloofsalade
- Mechelse koekoek filet arrabiata met gebakken patatjes
- veggie: Ravioli zuiderse groenten tomaat basilicum
DESSERT
- Apple Crumble met vanille ijs
- Sorbet met vers fruit (lactose)
Diner € 39
VOORGERECHT
- Ravioli Zalm Dille
- Carpaccio klassiek ’t Oud Gasthuys met brood en echte boter
- Duo ambachtelijke kaaskroketten (veggie)
HOOFDGERECHT
- Steak lookboter + verse frietjes*, 1ste keus Belgisch blauw wit
- Koninginnenhapje, cresson en verse frietjes*
- veggie/vegan: Ravioli zuiderse groenten tomaat basilicum
*gratis extra frietjes met mayonaise of tartaar
DESSERT
- Apple Crumble met vanille ijs
- Clafoutis krieken
- Sorbet met vers fruit (lactose)
- Bord met 4 Belgische kazen + € 6, ideaal met glas Belgische appel ijswijn Mr. Apple + € 8